Belangenvereniging SPD

BSPD

 

De Belangenvereniging SPD is er voor jou!

De Belangenvereniging SPD (BSPD) is een onafhankelijke vereniging, die opkomt voor de belangen van iedere SPD-er. Tijdens inspirerende bijeenkomsten ontmoet je andere leden, vernieuw je jouw kennis en kun je netwerken met andere SPD-ers.

Wie wij vertegenwoordigen

De BSPD heeft regelmatig overleg met de hogescholen en borgt zo dat je als aankomend SPD-er een HBO bachelor opleiding volgt die aansluit op het landelijk SPD-beroepsprofiel en de daarbij behorende leeruitkomsten. Dat is belangrijk voor de beleving en waardering van SPD op de arbeidsmarkt.

Ben je studerend SPD-er, dan bieden wij je ondersteuning. We kunnen bijvoorbeeld meedenken over de eindscriptie. Speciaal voor jou hebben we het aspirant-lidmaatschap. Je kunt dan deelnemen aan onze (regio)bijeenkomsten en je krijgt een abonnement op het tijdschrift CM; voor de financiële professional met ambitie. Hiermee krijg je tevens toegang tot het digitale informatiekanaal van CMweb.

Heb je het getuigschrift eenmaal behaald, dan bieden wij je de unieke mogelijkheid om je aan te melden voor het unieke SPD Register. Je mag dan RS achter je naam zetten. De aanduiding verdien je als je permanente educatie volgt, je kennis up to date is én je jouw kennis voortdurend uitbreidt. Dit alles vermeld je in ons unieke SPD Register (RS).

Word lid

Voor € 200,- per jaar ben je aspirant-lid, inclusief een abonnement op tijdschrift CM en gratis toegang tot onze (regio/thema)bijeenkomsten.
Word lid en profiteer van ons uitgebreide netwerk! Meer informatie vind je op www.BSPD.nl.